KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Opłaty

Opłat za przedszkole dokonywać można wyłącznie za pośrednictwem bankowości elektronicznej poprzez przelew na rachunek bankowy przedszkola. Informacje o wysokości opłaty udziela intendent lub dyrektor przedszkola.

W tytule wpłaty należy wpisać:

  1. Imię i nazwisko rodziców i dziecka, nr grupy do której dziecko uczęszcza,
  2. miesiąc, za który wnoszona jest opłata,
  3. wyszczególnić rodzaj opłaty oraz kwoty: pobyt – kwota wpłacana, wyżywienie – kwota wpłacana.

Opłaty za przedszkole uiszczane drogą elektroniczną należy dokonywać za pośrednictwem konta bankowego: ING Bank Śląski o numerze: 73 1050 1461 1000 0024 1131 8120

PROSIMY O DOKONYWANIE WPŁAT ZA PRZEDSZKOLE DO 20 KAŻDEGO MIESIĄCA.

Dzienna stawka żywieniowa - 6,00 zł

śniadanie - 25% - 1.50 zł

obiad – 50 % - 3.00 zł

podwieczorek – 25 % - 1.50 zł

Opłaty za pobyt dziecka w przedszkolu powyżej bezpłatnego nauczania, wychowania i opieki oraz wyżywienie naliczane są w zależności od frekwencji dziecka w danym miesiącu.

W przypadku zwłoki w odpłatności za Przedszkole będą naliczane odsetki ustawowe (art.481 § 1 i 2 Kodeksu cywilnego) od pierwszego dnia następnego miesiąca.

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Samorządowe nr 4 w Bełchatowie
odpowiada: Elżbieta Ceglarek
data: 05-03-2019
wytworzył: Agnieszka Grzegorek
data: 05-03-2019
data: 05-03-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

    Statystyka odsłon tej strony:

    Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 48